Summa sidvisningar

söndag 11 december 2011


Så har man då gjort dagens goda gärning! Eftersom det nu behagat ramla ner lite snö, var det läge att trampa elljusspåret i Klövsjö. Klövsjö är annars väl utrustat med skidspår, och stoltserar med inte mindre än två st elljusspår!

Det nyaste ligger självfallet vid Katrinaanläggningarna och är ett flackt brett pistmaskinpreparerat turistspår. Det andra är det gamla kommunala spåret som ligger bakom byn och är lite smått bortglömt. Klövsjö IF har ett driftavtal med kommunen som innefattar ersättning för bensin till skotern och bidrag till inköp av spårutrustning. Köra spåret måste vi göra själva, eftersom vi inte bor i centralorten, där kommunens arbetsmarknadsenhet sköter spåret...

Efter ca 30 års tjänstgöring börjar det bli dax att se över det gamla spåret i samband med att dom gamla kvicksilverlamporna blir förbjudna. Under 2012 kommer alltså KIF tillsammans med kommunen att bestämma vad som ska hända med spåret. Ska det läggas ner, renoveras, flyttas eller bindas ihop med Katrinaspåret?

Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar här nedan! ??Jörn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar